مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

مسیر ترامپ برای بازگشت به کاخ سفید راحت شد

یک روزنامه به نقل از اعضای حزب جمهوری‌خواه تاکید کرد پس از تیراندازی به ترامپ، راه رسیدن به کاخ سفید برای او باز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش پولیتیکو، جمهوری‌خواهان در کنگره معتقدند تیراندازی به دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در نشست انتخاباتی شنبه شب مسیر آسان‌تری را  برای بازگشت به کاخ سفید به روی ترامپ باز کرد.

 

براساس گزارش المیادین، ابتدا درک ون اوردن، نماینده جمهوری‌خواه ویسکانسین، در مصاحبه‌ای کوتاه گفت: ترامپ از آن حمله جان سالم به در برد، اما پیش از موعد در انتخابات پیروز شد.

 

همچنین، تیم بورچت، نماینده جمهوری‌خواه تنسی به عکس‌ها و فیلم‌های ترامپ که به سرعت در اینترنت پخش شد، اشاره کرد و گفت: آنچه اتفاق افتاد بیش از هر چیز به حزب انرژی می‌دهد، ترامپ همچنان مشت خود را به هوا بلند می‌کند و نمی‌خواهد برود و او فریاد می‌زند: بجنگ، بجنگ، بجنگ. 

 

پولیتیکو همچنین اعلام کرد که تیراندازی که چندین قانونگذار جمهوری خواه بلافاصله آن را تلاش برای ترور توصیف کردند، موجی از شوک به انتخابات از قبل آشفته آمریکا وارد کرد.  

 

دلیل آن هم این است که دموکرات‌ها که بر سر انتخاب‌پذیری جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی برای انتخابات دعوا می‌کردند و در دو هفته گذشته تنها در انتقاد از ترامپ متحد شده بودند به سرعت حملات خود به رئیس‌جمهور سابق را خاموش کردند. از سوی دیگر، جمهوری خواهان که در میان غوغا‌های دموکرات سکوت کردند، به سرعت لفاظی‌های حزب مخالف را به دلیل حمله به ترامپ سرزنش کردند.

 

ترامپ در حین سخنرانی بر اثر شلیک گلوله از ناحیه گوش مجروح شد. فیلم‌های ویدئویی نشان می‌دهد که اعضای سرویس مخفی و پلیس ترامپ را تا یک خودرو همراهی می‌کنند، در حالی که او مشت خود را به هوا بلند کرده بود. بعدا مشخص شد که تیرانداز توسط سرویس مخفی کشته شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار